Vinterlige spilleautomater

Norge er skisportens vugge. Nordmenn er født med ski på beina. Norge har de mestvinnende vinterolympierne gjennom tidene, både på herre- og kvinnesiden. Alt dette er sant og er med på å bygge opp under det faktum at vi nordmenn har et meget spesielt forhold til snø og vintersport. Det kan virke som at vi bare ikke kan få nok og selv om vi klager over dårlige somre, er det ikke tvil om at vi blir mer skuffet over en dårlig vinter. Langrennsspor og alpinbakker over hele landet er fullpakket vinteren gjennom og vi bruker enorme summer på å ha det det beste utstyret til enhver tid. Det er ikke direkte rimelig å være opptatt av det beste utstyret og man kan raskt bruke titalls tusen kroner hver sesong om man skal følge alle trendene. Nå er det selvsagt bra at man kommer seg ut i frisk luft og får trent kroppen litt, men for mange kommer dette med en aldri så liten bismak. Det er ikke alle som har råd til å henge med på pengebruken og når man ute i lysløypene og er omgitt av amatører som ser ut som de deltar på Tour De Ski, kan mange føle seg litt utilpass. Mens andre bare får seg en god latter av alle midtlivskrisene som for harde livet prøver å holde fast på en tapt ungdomstid.

For alle som ønsker seg litt bedre utstyr, men ikke helt klarer å henge med på den enorme pengegaloppen, tenkte vi at vi skulle komme med noen tips til hvordan du kan fylle på budsjettet litt.

Spill på nettcasino og spilleautomater kan være løsningen på dine problemer. I dag finner du et enormt utvalg av spilleautomater på nett og du kan velge og vrake mellom automater med progressive jackpotter og ulike tema. Spill på automater er selvsagt en gamble og man kan tape penger, men du kan også vinne stort. Automater som Hall Of Gods og Mega Fortune betaler ut titalls millioner kroner flere ganger i året og hvorfor skulle ikke du kunne være den heldige? Valgene er som sagt mange, men vi tenkte vi skulle holde oss til et vinterlig tema og gi deg våre beste tips for automater med snø og vinter som tema.

Snowflakes

Denne relativt enkle, men meget underholdene automaten fra NextGen Gaming, vil transportere deg til et vidunderlig winter wonderland hvor du kan kose deg i et episk flott landskap som skjuler store gevinster bak hvert et snøfnugg. NextGen Gaming ga ut denne flotte automaten vinteren 2017 og den ble en umiddelbar hit blant spillere verden over. Automaten kommer med en rekke spesialfunksjoner som vil holde deg underholdt i mange timer. Nå har ikke automaten progressiv jackpott, men det betyr ikke at du ikke kan vinne store gevinster. Det betyr bare at du ikke kan vinne millioner av kroner på et og samme spill. En fordel med automater som ikke har progressiv jackpott er at de betaler ut langt oftere og det gjør at spillegleden gjerne er langt større.

Cold Cash

Det perfekte navnet på en automat for alle som ønsker litt ekstra cash til innkjøp av ski og utstyr. Denne iskalde automaten fra Booming Games, er et friskt pust av en spilleautomat, med et forfriskende, iskaldt design. Spillet er satt på den arktiske tundraen og byr på en spillopplevelse helt utenom det vanlige. Automaten er fullpakket av kule symboler og både wilds og scattere vil sørge for at du har timer med underholdning foran deg. Det skader heller ikke at du kan vinne opptil 10.000 ganger din egen innsats. Spill med noen kroner ekstra på hvert spill og du kan ikke bare kjøpe inn det beste av utstyr, men du kan booke inn feriereiser verden rundt i jakten på de beste skiforholdene, hele året gjennom.